Politica de confidenţialitate

OPPC.RO se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terÈ›i È™i să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu aceÈ™tia, precum È™i în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcÈ›ionarea site-ului.

OPPC.RO nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru È™tergerea acesteia din baza noastră de date, dar în acest caz comunicarea prin intermediul poÈ™tei electronice nu va mai fi posibilă.

Protecția datelor personale

Conform cerinÈ›elor Legii nr. 677/2001 pentru protecÈ›ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal È™i libera circulaÈ›ie a acestor date, modificată È™i completată È™i ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal È™i protecÈ›ia vieÈ›ii private în sectorul comunicaÈ›iilor electronice, OPPC.RO are obligaÈ›ia de a administra în condiÈ›ii de siguranță È™i numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaÈ›i.

Scopul colectării datelor este:

- trimiterea informațiilor de specialitate prin intermediului poștei electronice și modulelor de comunicare din cadrul platformei web.
InformaÈ›iile înregistrate sunt destinate utilizării de către sistem È™i nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaÈ›i de dreptul de acces, de intervenÈ›ie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziÈ›ie È™i dreptul de a vă adresa justiÈ›iei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteÈ›i adresa cu o cerere scrisă, datată È™i semnată, trimisă prin e-mail. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm sa ne informaÈ›i cât mai curând posibil pentru operarea modificărilor ce se impun.


NEWS
22.01
Is the share increasing and the "RON" strengthening stopped ?
In ultimele zile asistam la mici corectii de pret pe actiuni si la o revenire usoara a eur...Read more
11.01
Iese Banca Carpatica din anonimat?
Saptamana care s-a incheiat a adus cresteri mari pentru Banca Carpatica (BCC), trezind-o d...Read more
04.01
Lansare OPPC 23 Ianuarie 2013
La data de 23 ianuarie 2013, va fi lansat public OPPC. ...Read more
04.01
Åžomajul in crestere din SUA aduce pesimism pe bursele europene dupa doua zile de cresteri
Bursa de la Bucuresti reactioneaza cu intarziere la datele din US. In prima zi de tranzact...Read more
EVENTS
image
Lansare OPPC 23 Ianuarie 2013
Lansarea OPPC va avea loc la Hotel Marriot in fata...Read more
Data 04/01/2013

PARTNERS

INFO

Visitors